elenfrdeitru

logo corfuwall

Live Radios

Λογότυπο

Κερκυραϊκός Οδηγός Διασκέδασης, Events, Πολιτιστικά, Εκδηλώσεις, Θέατρο, Σινεμά, Φεστιβάλ, Συναυλίες, Φαγητό ...Κέρκυρα | CorfuWall.gr

Μπορείτε να κατεβάσετε το λογότυπο μας και να το προσθέσετε στις αφίσες σας πατώντας εδώ.

Σχετικά

To Corfu Wall, ο Κερκυραϊκός οδηγός διασκέδασης, παρουσιάζει με μοναδικό και καλαίσθητο τρόπο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και των events της Κέρκυρας.

Συνεχή ενημέρωση για όλα τα party με γνωστούς έλληνες και ξένους dj, mainstream μουσική, έντεχνες, ρεμπέτικες, λαϊκές και παραδοσιακές βραδιές ζωντανής μουσικής, πολιτιστικά δρώμενα, συναυλίες, θέατρο, χορό, και την εναλλακτική σκηνή της Κέρκυρας μέσα από τους πολυχώρους και τα φεστιβάλ.

Μείνετε μαζί μας, η ιστοσελίδα μας θα εμπλουτίζεται καθημερινά με μαγαζιά, events και επιλογές διασκέδασης.

Επισκέπτες

Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στη λειτουργικότητα της σελίδας η οποία επιτρέπει εύκολη και γρήγορη ενημέρωση για όλους με ένα κλικ για να μη χάνετε ποτέ πληροφορία.

Η περιήγηση απλή…Στην αρχική σελίδα παρουσιάζονται τα events της ημέρας που διανύουμε - για περισσότερες πληροφορίες, κλικάρετε πάνω στην κάθε αφίσα.

Περιηγηθείτε είτε μέσω του κεντρικού μενού επιλέγοντας τα αγαπημένα σας μαγαζιά ή μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με τις "Επιλογές Διασκέδασης" και το “Πρόγραμμα της Εβδομάδας” αριστερά της σελίδας.

Επαγγελματίες

Κάντε τους χρήστες μας… πελάτες σας

Το Corfu Wall αναγνωρίζοντας την ανάγκη για έναν ολοκληρωμένο Κερκυραϊκό οδηγό διασκέδασης προσφέρει έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο προβολής και παρουσίασης των εκδηλώσεων και των events της επιχείρησης σας.

Προσελκύστε εύκολα και άμεσα νέους επισκέπτες. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6932474808 ή μέσω του email μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο διαφήμισης της επιχείρησης σας.

Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε σχόλιο ή πληροφορία σχετικά με το Corfuwall.gr μή διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας.

Tηλέφωνο CorfuWall.gr: 6932474808

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η γνώμη σας είναι πολύτιμη!

Πολιτιστικά, Events, Σινεμά, Party, Εκδηλώσεις, Θέατρο, Συναυλίες, Φεστιβάλ δείτε τα όλα στο CorfuWall.gr

12ο Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών  - 29/05 με 2/6/2018

Το 12ο κατά σειρά Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών διοργανώνεται και το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 από τα δύο τμήματα της Σχολής Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών του Ιονίου Πανεπιστημίου: το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας (ΤΤΗΕ) και το Τμήμα Μουσικών Σπουδών (Εργαστήριο Ηλεκτροακουστικής Μουσικής Έρευνας και Εφαρμογών - ΕΡΗΜΕΕ).

 

Το φετινό Φεστιβάλ συνδυάζει μία ευρεία ποικιλία διεπιστημονικών, εκπαιδευτικών και καλλιτεχνικών δράσεων και έχει τη χαρά να φιλοξενεί τον διεθνούς φήμης Βρετανό καλλιτέχνη Rob Kesseler.

 

Το πρόγραμμα του 12ου Φεστιβάλ περιλαμβάνει α) εκθέσεις από επιλεγμένα οπτικοακουστικά έργα προπτυχιακών φοιτητών, ερμηνευτικών και παραστατικών τεχνών, εγκαταστάσεις μεταπτυχιακών και διδακτορικών φοιτητών, αλλά και προσκεκλημένους καλλιτέχνες, β) το διεθνές συνέδριο Digital Culture & AudioVisual Challenges, γ) το 2ο θερινό σχολείο με αντικείμενο τις Υβριδικές Τέχνες και δ) συναυλίες σε διάφορους χώρους στην πόλη της Κέρκυρας.
Το σύνολο των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί σε χώρους και εγκαταστάσεις που παραχωρήθηκαν ευγενικά από το Δήμο Κέρκυρας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κέρκυρας, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο καθώς και ιδιωτικούς φορείς, όπως τον πολυχώρο ‘Πολύτεχνο’ και το Garage Performing Arts Center.

 

Για πρώτη φορά το Φεστιβάλ φιλοξενεί έκθεση Performing Arts με έργα μεταπτυχιακών φοιτητών.

 

Εκθέσεις
Επίσημος προσκεκλημένος του Φεστιβάλ 2018 είναι ο Βρετανός καλλιτέχνης Rob Kesseler, έργα του οποίου θα παρουσιάσει στη Δημοτική Πινακοθήκη, από τις 29 Μαΐου έως τις 10 Ιουνίου.
Επιλεγμένα έργα προπτυχιακών φοιτητών παρουσιάζονται σε διάφορους χώρους της πόλης της Κέρκυρας. Οι αυτόνομες εκθέσεις καλύπτουν ευρύ φάσμα οπτικοακουστικών μέσων και οργανώνονται σε θεματικές ενότητες: Φωτογραφία, Σενάριο/ Storyboard, Εικονικά Περιβάλλοντα και Παιχνίδια, Ηχητικές Εγκαταστάσεις, Πολυμεσικές Εφαρμογές, Γραφιστικής, Βίντεο/ Animation, Εγκαταστάσεις. Τα έργα που θα παρουσιαστούν υλοποιήθηκαν σε μαθήματα προπτυχιακού κύκλου του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας.

Παράλληλα, οργανώνονται εκθέσεις μεταπτυχιακών και διδακτορικών φοιτητών: Βίντεο Εγκαταστάσεις, Διαδραστικές Εφαρμογές και Διαδραστικές Εγκαταστάσεις, στις οποίες ενσωματώνονται επιλεγμένα έργα μεταπτυχιακών φοιτητών που υλοποιήθηκαν τα τελευταία 3 χρόνια λειτουργίας του. Οι Διπλωματικές Εργασίες μεταπτυχιακών φοιτητών θα παρουσιαστούν επίσης σε ανεξάρτητη έκθεση.

Για πρώτη φορά φέτος θα υλοποιηθεί η δράση της παρουσίασης έργων Performing Arts από φοιτητές του μεταπτυχιακού κύκλου σπουδών.
Το πρόγραμμα των εκθέσεων θα ανακοινωθεί στη συνέχεια.

 

Διεθνές Συνέδριο
https://avarts.ionio.gr/dcac/
Το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου διοργανώνει το Διεθνές Συνέδριο Digital Culture & AudioVisual Challenges (DCAC-2018), που θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα, 1-2 Ιουνίου 2018.

 

Θερινό Σχολείο
https://avarts.ionio.gr/summer
Το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας διοργανώνει Θερινό Σχολείο στις Υβριδικές Τέχνες [Corfu Summer School in Hybrid Arts] το οποίο διεξάγεται στην Κέρκυρα. Στο πλαίσιο του Θερινού Σχολείου πραγματοποιούνται μαθήματα και δραστηριότητες που διεξάγονται στην αγγλική γλώσσα.

 

Συναυλίες
Σειρά συναυλιών με έμφαση στην ηλεκτροακουστική μουσική, θα λάβουν χώρα σε κλειστούς αλλά και υπαίθριους χώρους της πόλης της Κέρκυρας. Το πρόγραμμα συνδιοργανώνεται από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών (Εργαστήριο Ηλεκτροακουστικής Μουσικής Έρευνας και Εφαρμογών - ΕΡΗΜΕΕ) και από διδάσκοντες του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας.

 

Επίσημος Ιστοχώρος Φεστιβάλ:
https://avarts.ionio.gr/festival/

Αναλυτική περιγραφή Φεστιβάλ:
https://avarts.ionio.gr/festival/2018/gr/description