elenfrdeitru

logo corfuwall

Live Radios

Λογότυπο

Κερκυραϊκός Οδηγός Διασκέδασης, Events, Πολιτιστικά, Εκδηλώσεις, Θέατρο, Σινεμά, Φεστιβάλ, Συναυλίες, Φαγητό ...Κέρκυρα | CorfuWall.gr

Μπορείτε να κατεβάσετε το λογότυπο μας και να το προσθέσετε στις αφίσες σας πατώντας εδώ.

Σχετικά

To Corfu Wall, ο Κερκυραϊκός οδηγός διασκέδασης, παρουσιάζει με μοναδικό και καλαίσθητο τρόπο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και των events της Κέρκυρας.

Συνεχή ενημέρωση για όλα τα party με γνωστούς έλληνες και ξένους dj, mainstream μουσική, έντεχνες, ρεμπέτικες, λαϊκές και παραδοσιακές βραδιές ζωντανής μουσικής, πολιτιστικά δρώμενα, συναυλίες, θέατρο, χορό, και την εναλλακτική σκηνή της Κέρκυρας μέσα από τους πολυχώρους και τα φεστιβάλ.

Μείνετε μαζί μας, η ιστοσελίδα μας θα εμπλουτίζεται καθημερινά με μαγαζιά, events και επιλογές διασκέδασης.

Επισκέπτες

Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στη λειτουργικότητα της σελίδας η οποία επιτρέπει εύκολη και γρήγορη ενημέρωση για όλους με ένα κλικ για να μη χάνετε ποτέ πληροφορία.

Η περιήγηση απλή…Στην αρχική σελίδα παρουσιάζονται τα events της ημέρας που διανύουμε - για περισσότερες πληροφορίες, κλικάρετε πάνω στην κάθε αφίσα.

Περιηγηθείτε είτε μέσω του κεντρικού μενού επιλέγοντας τα αγαπημένα σας μαγαζιά ή μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με τις "Επιλογές Διασκέδασης" και το “Πρόγραμμα της Εβδομάδας” αριστερά της σελίδας.

Επαγγελματίες

Κάντε τους χρήστες μας… πελάτες σας

Το Corfu Wall αναγνωρίζοντας την ανάγκη για έναν ολοκληρωμένο Κερκυραϊκό οδηγό διασκέδασης προσφέρει έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο προβολής και παρουσίασης των εκδηλώσεων και των events της επιχείρησης σας.

Προσελκύστε εύκολα και άμεσα νέους επισκέπτες. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6932474808 ή μέσω του email μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο διαφήμισης της επιχείρησης σας.

Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε σχόλιο ή πληροφορία σχετικά με το Corfuwall.gr μή διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας.

Tηλέφωνο CorfuWall.gr: 6932474808

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η γνώμη σας είναι πολύτιμη!

Πολιτιστικά, Events, Σινεμά, Party, Εκδηλώσεις, Θέατρο, Συναυλίες, Φεστιβάλ δείτε τα όλα στο CorfuWall.gr

Συνέδριο «Ο Σακχαρώδης Διαβήτης ζει ανάμεσά μας και αφορά όλους μας», 26-27/05/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Α. Συνέδριο «Ο Σακχαρώδης Διαβήτης ζει ανάμεσά μας και αφορά όλους μας», είναι το θέμα του συνεδρίου που οργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.) στις 26 και 27 Μαΐου 2018 στο ξενοδοχείο DIVANI CORFU PALACE HOTEL, στην Κέρκυρα.

 

Σκοπός του συνεδρίου είναι η ενημέρωση των πολιτών για τον Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 & 2 και για τον Διαβήτη Κύησης. Έγκριτοι επιστήμονες θα αναφερθούν στις επιστημονικές εξελίξεις και θα διαφωτίσουν το κοινό για τη σωστή διαχείριση και τη μείωση των επιπλοκών της νόσου και για την ενδεδειγμένη διατροφή και άσκηση του πάσχοντα με διαβήτη. Το συνέδριο απευθύνεται σε άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1, σε άτομα με προδιαβήτη και Διαβήτη τύπου 2 αλλά και σε όλους τους πολίτες της Κέρκυρας και των γύρω περιοχών που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν γενικά και ειδικά για το Διαβήτη.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων δηλώστε συμμετοχή : 1. Με τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο της «ΠΕΑΝΔ» 210 7796660. 2. Μέσω της ιστοσελίδας www.peand.gr

 

Β. Κάλεσμα στη Δράση Στο πλαίσιο του συνεδρίου οργανώνεται η προσυνεδριακή δράση «Αναμετρήσου με τον Διαβήτη»
Περίπτερο ενημέρωσης για την σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης θα στηθεί από την ΠΕΑΝΔ, το Σαββάτου 26 Μαΐου 12:00-3:00μμ, στην πλατεία Λιστόν. Ελάτε να κάνετε το πρώτο βήμα για την ενημέρωση, την πρόληψη ή την αντιμετώπιση του Διαβήτη.

Ευχαριστίες

Ευχαριστούμε για την έμπρακτη στήριξή τους στο έργο μας τον Δήμο Κέρκυρας, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, τον Ιατρικό και Φαρμακευτικό Σύλλογο Κέρκυρας , τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων , και πολλούς ακόμη σημαντικούς φορείς της πόλης καθώς επίσης τις φαρμακευτικές εταιρείες που συμμετέχουν ως χορηγοί ή υποστηρικτές στο συνέδριο .

Πληροφορίες: www.peand.gr

Η ΠΕΑΝΔ στην Κέρκυρα Η Πανελλήνια Ένωση Αγώνων κατά του Νεανικού Διαβήτη είναι στο πλευρό των παιδιών που πάσχουν από Νεανικό Διαβήτη και αριθμεί περισσότερα από 4.000 μέλη. Στόχος της Π.Ε.Α.Ν.Δ. από το 1983 είναι η διαχείριση και η απομυθοποίηση του Διαβήτη ώστε το πάσχον παιδί να οραματίζεται με αισιοδοξία το μέλλον χωρίς επιπλοκές και διακρίσεις. Προγράμματα και Υπηρεσίες Ψυχολογική στήριξη, ενημέρωση και εκπαίδευση στο παιδί και την οικογένεια από ομάδες διακεκριμένων επιστημόνων Σεμινάρια Διατροφής για άτομα με Νεανικό Διαβήτη και τους γονείς τους Παροχή υλικής βοήθειας σε ανασφάλιστες οικογένειες Διοργάνωση εκδηλώσεων, εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, εκδρομών και παιδικών κατασκηνώσεων Συνεργασία με αρμόδιους κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς για τη βελτίωση της υγίας, περίθαλψης και διαβίωσης των παιδιών με Διαβήτη Εκπαίδευση ιατρικού, νοσηλευτικού και εκπαιδευτικού προσωπικού Συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα με στόχο την οριστική θεραπεία και την πρόληψη των επιπλοκών της νόσου. Επικοινωνήστε με την Π.Ε.Α.Ν.Δ. για: Εκπαίδευση νεοδιαγνωσμένων παιδιών με Διαβήτη και της οικογένειας για εξοικείωση με τη θεραπεία και την προσαρμογή στην καθημερινότητα Ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη του παιδιού με Νεανικό Διαβήτη Παροχή υλικής βοήθειας σε άπορα παιδιά με Διαβήτη και των οικογενειών τους Ενημέρωση μαθητών και εκπαιδευτικών για το Νεανικό Διαβήτη σε σχολεία εντός και εκτός Αττικής Συμμετοχή σε θερινή κατασκήνωση παιδιών με Νεανικό Διαβήτη ηλικίας 5-16 ετών Εκπαίδευση ιατρικού, νοσηλευτικού και εκπαιδευτικού προσωπικού για τη διαχείριση του Διαβήτη. Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. είναι μέλος: Ένωση «Μαζί για το Παιδί» Ελληνική Ομοσπονδία Διαβητη «ΕΛ.Ο.ΔΙ.» Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας « Ε.ΣΥ.Ν.»

 

Με την υποστήριξη του
Corfu Events Guide