elenfrdeitru

logo corfuwall

Live Radios

Λογότυπο

Κερκυραϊκός Οδηγός Διασκέδασης, Events, Πολιτιστικά, Εκδηλώσεις, Θέατρο, Σινεμά, Φεστιβάλ, Συναυλίες, Φαγητό ...Κέρκυρα | CorfuWall.gr

Μπορείτε να κατεβάσετε το λογότυπο μας και να το προσθέσετε στις αφίσες σας πατώντας εδώ.

Σχετικά

To Corfu Wall, ο Κερκυραϊκός οδηγός διασκέδασης, παρουσιάζει με μοναδικό και καλαίσθητο τρόπο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και των events της Κέρκυρας.

Συνεχή ενημέρωση για όλα τα party με γνωστούς έλληνες και ξένους dj, mainstream μουσική, έντεχνες, ρεμπέτικες, λαϊκές και παραδοσιακές βραδιές ζωντανής μουσικής, πολιτιστικά δρώμενα, συναυλίες, θέατρο, χορό, και την εναλλακτική σκηνή της Κέρκυρας μέσα από τους πολυχώρους και τα φεστιβάλ.

Μείνετε μαζί μας, η ιστοσελίδα μας θα εμπλουτίζεται καθημερινά με μαγαζιά, events και επιλογές διασκέδασης.

Επισκέπτες

Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στη λειτουργικότητα της σελίδας η οποία επιτρέπει εύκολη και γρήγορη ενημέρωση για όλους με ένα κλικ για να μη χάνετε ποτέ πληροφορία.

Η περιήγηση απλή…Στην αρχική σελίδα παρουσιάζονται τα events της ημέρας που διανύουμε - για περισσότερες πληροφορίες, κλικάρετε πάνω στην κάθε αφίσα.

Περιηγηθείτε είτε μέσω του κεντρικού μενού επιλέγοντας τα αγαπημένα σας μαγαζιά ή μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με τις "Επιλογές Διασκέδασης" και το “Πρόγραμμα της Εβδομάδας” αριστερά της σελίδας.

Επαγγελματίες

Κάντε τους χρήστες μας… πελάτες σας

Το Corfu Wall αναγνωρίζοντας την ανάγκη για έναν ολοκληρωμένο Κερκυραϊκό οδηγό διασκέδασης προσφέρει έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο προβολής και παρουσίασης των εκδηλώσεων και των events της επιχείρησης σας.

Προσελκύστε εύκολα και άμεσα νέους επισκέπτες. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6932474808 ή μέσω του email μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο διαφήμισης της επιχείρησης σας.

Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε σχόλιο ή πληροφορία σχετικά με το Corfuwall.gr μή διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας.

Tηλέφωνο CorfuWall.gr: 6932474808

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η γνώμη σας είναι πολύτιμη!

Πολιτιστικά, Events, Σινεμά, Party, Εκδηλώσεις, Θέατρο, Συναυλίες, Φεστιβάλ δείτε τα όλα στο CorfuWall.gr

15ο Συνέδριο της HEIRNET, - 31/8 με 2/9/2018

Το 15ο Συνέδριο της HEIRNET (History Educators Research Network) θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα μεταξύ 31 Αυγούστου και 2 Σεπτεμβρίου του 2018.

 

Το δίκτυο HEIRNET είναι δίκτυο ερευνητών της ιστορίας στην εκπαίδευση και διοργανώνει διεθνή συνέδρια από το 2004 (Ambleside, London, Cape Town, Istanbul, Yaroslav, Ulster, New York, Braga, Curitiba, Nikosia, Ljubljana, London, Murcia, Dublin). Το συνέδριο στην Κέρκυρα θα φιλοξενηθεί από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο (Τμήμα Ιστορίας, Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ιστορικής 'Ερευνας, Διδακτικής και Νέων Τεχνολογιών). Το Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων συμβάλλει στη διοργάνωση ενώ τόσο το συνέδριο όσο και το International Journal of Historical Learning Teaching and Research υποστηρίζονται από την Ένωση Ιστορικών της Βρετανίας (Historical Association of Great Britain).

 

Ιδρυτές του δικτύου HEIRNET, είναι η Hilary Cooper (ομότιμη καθηγήτρια του Παν/ίου Cumbria) και ο Jon Nichol (Πανεπιστήμια Exeter και Plymouth). Έχουν και οι δύο μεγάλο εύρος ερευνητικών ενδιαφερόντων, πλούσιο συγγραφικό έργο και είναι συνεκδότες του International Journal of Historical Learning Teaching and Research που εκδίδεται από Historical Association of Great Britain.
https://www.history.org.uk/publications/categories/international-journal-of-historical-learning

 

Το φετινό συνέδριο (2018 Κέρκυρα) έχει τίτλο HISTORY EDUCATION AND MEETING THE CHALLENGES OF IMMIGRATION, REGIONALISM AND SECTARIANISM, και προσφέρει δώδεκα διαφορετικές θεματικές:

1 Historical Culture
2 History Education in the Age of Corporate Imperialism, Nationalism,Regionalism, Globalisation and Issues of Identity
3 History across the Curriculum
4 History Around Us: Community, Heritage and the Environment and Issues of Identity
5 Public History
6 Thinking Historically / Cognition
7 Assessment – its Nature, Purpose and Role
8 Statutory Curriculum Documents, National Curricula and National Examinations/Testing
9 Professional Knowledge - The History Teacher’s Craft
10 The History of History Education:
11 History Education in the Early Years and Primary Phases [ages 3-11]
12 History Educational Research

 

Όπως επισημαίνεται από την οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου:
"... Η Ελλάδα και τα γειτονικά της κράτη αντιμετωπίζουν μια αναζωπυρωμένη κρίση στη Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Καθημερινά, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αποκαλύπτουν την πλήρη φρίκη του εξτρεμισμού, του φανατισμού, της ξενοφοβίας, του ρατσισμού, του σεκταρισμού, της εθνοκάθαρσης, του εμφυλίου πολέμου και της καταστροφής της κοινωνίας των πολιτών. Σε αυτό το πλαίσιο, η Ιστορία στην Εκπαίδευση θα μπορούσε να παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της πολιτειότητας μέσα από την ανάπτυξη της ιστορικής σκέψης...".

 

Η Κέρκυρα αποτελεί ιδανικό μέρος για τη φιλοξενία ενός συνεδρίου με τις παραπάνω προβληματικές λόγω του πολυπολιτισμικού της χαρακτήρα, των πολυποίκιλων επιρροών της και της ταραχώδους ιστορίας της.

Στα συνημμένα έντυπα για το συνέδριο θα βρείτε τις απαιτούμενες πληροφορίες για το κόστος και τις διαδικασίες συμμετοχής, όπως και για τις διαφορετικές μορφές που μπορεί να πάρει η παρουσίασή σας.

Μπορείτε να παρουσιάσετε την έρευνά σας στα ελληνικά, εφόσον η παρουσίαση συνοδεύεται με power point στα αγγλικά, ή και αποκλειστικά στα ελληνικά καθώς το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν (μεταξύ άλλων) και συνεδρίες στα ελληνικά.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για το τριήμερο (31 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου), ή μόνο για το Σάββατο (1η Σεπτεμβρίου) οπότε και το κόστος είναι διαφορετικό (το τελευταίο εφόσον επιλέξετε να συμμετέχετε στα ελληνικά).


Σημαντικές ημερομηνίες:

Στις 30 Νοεμβρίου 2017 ξεκίνησαν οι εγγραφές στο site

http://www.cvent.com/events/history-educators-international-research-network-heirnet-conference-2018/event-summary-f6aec3ae91b64dc284719aa8ee4018bf.aspx