elenfrdeitru

logoCW1

Live Radios

Λογότυπο

Κερκυραϊκός Οδηγός Διασκέδασης, Events, Πολιτιστικά, Εκδηλώσεις, Θέατρο, Σινεμά, Φεστιβάλ, Συναυλίες, Φαγητό ...Κέρκυρα | CorfuWall.gr

Μπορείτε να κατεβάσετε το λογότυπο μας και να το προσθέσετε στις αφίσες σας πατώντας εδώ.

Σχετικά

To Corfu Wall, ο Κερκυραϊκός οδηγός διασκέδασης, παρουσιάζει με μοναδικό και καλαίσθητο τρόπο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και των events της Κέρκυρας.

Συνεχή ενημέρωση για όλα τα party με γνωστούς έλληνες και ξένους dj, mainstream μουσική, έντεχνες, ρεμπέτικες, λαϊκές και παραδοσιακές βραδιές ζωντανής μουσικής, πολιτιστικά δρώμενα, συναυλίες, θέατρο, χορό, και την εναλλακτική σκηνή της Κέρκυρας μέσα από τους πολυχώρους και τα φεστιβάλ.

Μείνετε μαζί μας, η ιστοσελίδα μας θα εμπλουτίζεται καθημερινά με μαγαζιά, events και επιλογές διασκέδασης.

Επισκέπτες

Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στη λειτουργικότητα της σελίδας η οποία επιτρέπει εύκολη και γρήγορη ενημέρωση για όλους με ένα κλικ για να μη χάνετε ποτέ πληροφορία.

Η περιήγηση απλή…Στην αρχική σελίδα παρουσιάζονται τα events της ημέρας που διανύουμε - για περισσότερες πληροφορίες, κλικάρετε πάνω στην κάθε αφίσα.

Περιηγηθείτε είτε μέσω του κεντρικού μενού επιλέγοντας τα αγαπημένα σας μαγαζιά ή μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με τις "Επιλογές Διασκέδασης" και το “Πρόγραμμα της Εβδομάδας” αριστερά της σελίδας.

Επαγγελματίες

Κάντε τους χρήστες μας… πελάτες σας

Το Corfu Wall αναγνωρίζοντας την ανάγκη για έναν ολοκληρωμένο Κερκυραϊκό οδηγό διασκέδασης προσφέρει έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο προβολής και παρουσίασης των εκδηλώσεων και των events της επιχείρησης σας.

Προσελκύστε εύκολα και άμεσα νέους επισκέπτες. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6932474808 ή μέσω του email μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο διαφήμισης της επιχείρησης σας.

Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε σχόλιο ή πληροφορία σχετικά με το Corfuwall.gr μή διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας.

Tηλέφωνο CorfuWall.gr: 6932474808

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η γνώμη σας είναι πολύτιμη!

Επίσκεψη στο μουσείο Καποδίστρια!

 

 

Μουσείο Καποδίστρια | Η οικία του Κυβερνήτη | Κέρκυρα

 


Το Μουσείο Καποδίστρια είναι το μοναδικό μουσείο αφιερωμένο στη ζωή, το έργο και την παρακαταθήκη του Ιωάννη Καποδίστρια, του μεγάλου Κερκυραίου διπλωμάτη και πολιτικού, του πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας.

Το Μουσείο προσφέρει στους επισκέπτες τη μοναδική ευκαιρία περιήγησης στην ιστορία της Κέρκυρας, της Ευρώπης του 19ου αιώνα και της νεότερης Ελλάδας. Το Μουσείο στεγάζεται στην εξοχική οικία της οικογένειας, της Κουκουρίτσας, μέσα σε έναν πανέμορφο κήπο με εξαιρετική θέα.

 

Μουσείο Καποδίστρια | Η οικία του Κυβερνήτη | Κέρκυρα

 

Στο Μουσείο Καποδίστρια μπορεί κανείς να δει:

Την εξοχική κατοικία της οικογένειας Καποδίστρια
Προσωπικά αντικείμενα του Ι. Καποδίστρια, καθώς και βιβλία, χάρτες κ.ά.
Τιμητικά δώρα που έλαβε ο Κυβερνήτης, όπως μετάλλια, θρησκευτικές εικόνες, καθώς και αντικείμενα από τη σταδιοδρομία του στην Αυλή του Τσάρου Αλέξανδρου Α’
Έργα τέχνης, έπιπλα και οικοσκευή του Κυβερνήτη και της οικογένειάς του
Πλούσιο ψηφιακό Αρχείο που συγκεντρώνει τεκμήρια για τη ζωή και το έργο του, με πρόσβαση σε ιστορικά τεκμήρια από όλη την Ευρώπη

 

Μουσείο Καποδίστρια | Η οικία του Κυβερνήτη | Κέρκυρα

 

Η επίσκεψη στο Μουσείο Καποδίστρια προσφέρει ένα ταξίδι στην Ιστορία της Κέρκυρας, της Ευρώπης και της νεότερης Ελλάδας. Ο Ιωάννης Καποδίστριας, Κερκυραίος αριστοκράτης, ευρωπαίος διπλωμάτης, και πρώτος Κυβερνήτης του ελληνικού κράτους, έχει χαράξει με τη ζωή του την πορεία αυτού του ταξιδιού.

 

Μόνιμη Έκθεση για τη ζωή και το έργο του Ιωάννη Καποδίστρια
Στη νέα Μόνιμη Έκθεση θα δείτε προσωπικά αντικείμενα και ενθύμια του Ιωάννη Καποδίστρια από την πολιτική σταδιοδρομία του, όσο και έπιπλα και έργα τέχνης της οικογένειάς του. Η έκθεση εμπλουτίζεται και με ψηφιακά μέσα τα οποία αναδεικνύουν τη ζωή, την παρακαταθήκη και το πολυσχιδές έργο του μεγάλου αυτού πολιτικού.

 

Ώρες λειτουργίας το χειμερινό πρόγραμμα του Μουσείου. 

Έως  την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, το Μουσείο λειτουργεί καθημερινά, από τις 10:00 έως 16:00.
Από Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 έως και τον Φεβρουάριο 2018, το Μουσείο θα μπορείτε όσοι επιθυμείτε να το επισκέπτεστε μετά από ραντεβού.
Για να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:
Tηλ: 26610 32440
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Εισιτήρια
Γενική είσοδος: 5€

 

Μειωμένη είσοδος: 3€
φοιτητές ή σπουδαστές τριτοβάθμιων ιδρυμάτων
Σχολές Ξεναγών
κάτοχοι της διεθνούς φοιτητικής ταυτότητας ISIC (International Student Identity Card)
κάτοχοι της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων «European Υouth Card»
άτομα άνω των 65 ετών
ομάδες 8 ατόμων και άνω (3€/ άτομο)
Είσοδος σχολικών ομάδων: 1€/ άτομο
ομαδική μαθητική επίσκεψη με ειδική ξενάγηση

 

Ελεύθερη είσοδος:
παιδιά και νέοι έως 18 ετών
μέλη του Διεθνούς Συμβουλίου Μουσείων (ICOM) ή/και του Διεθνούς Συμβουλίου Μνημείων και Τοποθεσιών (ICOMOS) με την επίδειξη της ταυτότητάς τους
διπλωματούχοι ξεναγοί με την επίδειξη της ταυτότητάς τους
συνοδοί-εκπαιδευτικοί στις επισκέψεις σχολείων και ιδρυμάτων
δημοσιογράφοι με την επίδειξη της ταυτότητάς τους
μέλη του Σωματείου «Φίλοι του Μουσείου Καποδίστρια» και του Προγράμματος των Φίλων
άτομα με αναπηρία και ο συνοδός τους
άνεργοι πολίτες με την επίδειξη ενεργής κάρτας ΟΑΕΔ

 

Ακουστικός Οδηγός
Το Μουσείο παρέχει σε κάθε επισκέπτη τη δυνατότητα χρήσης ακουστικού οδηγού. Οι ακουστικοί οδηγοί της μόνιμης έκθεσης διατίθενται σε τέσσερις γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, ρώσικα, γαλλικά).

 

Ξενάγηση
Ιδιωτική ή ομαδική ξενάγηση παρέχεται σε διάφορες γλώσσες. Για ιδιωτική ξενάγηση επικοινωνήστε απευθείας με το Μουσείο. Για τις προγραμματισμένες ομαδικές ξεναγήσεις, ελέγξτε τακτικά τα “νέα” του Μουσείου, ή εγγραφείτε στο newsletter για να σας έρχονται ειδοποιήσεις.

 

Μουσείο Καποδίστρια | Η οικία του Κυβερνήτη | Κέρκυρα

 

Κήπος
Η επίσκεψη στο Μουσείο πλαισιώνεται από την ομορφιά και τη δροσιά που προσφέρει ο καταπράσινος κήπος, τα λιθόστρωτα μονοπάτια και την εξαιρετική θέα προς τη θάλασσα, τα βουνά της Ηπείρου και την πόλη της Κέρκυρας.

Η επίσκεψη στον κήπο και το πωλητήριο του Μουσείου είναι δωρεάν.

 

Το Μουσείο διαθέτει
Το Μουσείο διαθέτει 6 δωρεάν θέσεις πάρκινγκ εντός του κτήματος και μόλις 50 μέτρα από την κεντρική είσοδο. Προτεραιότητα δίνεται σε ΑμΕΑ.
Περισσότερα και τα μεγαλύτερα οχήματα μπορούν να σταθμεύουν έξω από την κεντρική είσοδο του κτήματος. Η πρόσβαση από την κεντρική είσοδο του κτήματος στο Μουσείο γίνεται μέσω ενός πλακόστρωτου, ιδιωτικού δρόμου (μήκους 120 μέτρων).

 

CAFE
Θα σας ενημερώσουμε μόλις λειτουργήσει.

 

ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ
Στο Μουσείο θα μπορείτε να αγοράσετε αντικείμενα που σχετίζονται με τον Ιωάννη Καποδίστρια, και την Κέρκυρα. Εδώ θα βρείτε είδη δώρων, εκδόσεις, αναμνηστικά, είδη γραφής, καθώς και έργα τέχνης. Όλες οι αγορές σας στηρίζουν το Μουσείο.

 

ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ
Οι τουαλέτες ανδρών και γυναικών βρίσκονται εντός του κτιρίου. Υπάρχουν επίσης τουαλέτες για ΑμΕΑ, απέναντι ακριβώς από την είσοδο του κτιρίου, οι οποίες περιλαμβάνουν και χώρο για άλλαγμα μωρού.

 

Στο Μουσειο επιτρέπονται
ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ:

– Επισκέπτες:
Επιτρέπεται η φωτογράφηση της έκθεσης και του Κήπου του Μουσείου. Δεν επιτρέπεται η χρήση selfie stick εντός του κτιρίου, για λόγους ασφαλείας των εκθεμάτων.
Θα σας παρακαλούσαμε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας μαζί μας, στους λογαριασμούς κοινωνικών δικτύων του Μουσείου (facebook, instagram, κτλ), και να χρησιμοποιήσετε τα hashtags #Cmuseum , #koukouritsa , #Capodistrias

– Επαγγελματική φωτογράφηση:
Το Μουσείο Καποδίστρια επιτρέπει την επαγγελματική φωτογράφηση στον περιβάλλοντα χώρο του Μουσείου και στους κήπους, έπειτα από χορήγηση σχετικής άδειας. Μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα η προώθηση του Μουσείου μέσω location managers. Εάν ενδιαφέρεστε μπορείτε να επικοινωνήσετε με την διεύθυνση του Μουσείου.

ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ
Τα κατοικίδια σκυλιά επιτρέπονται στον κήπο του Μουσείου, εφόσον συνοδεύονται και είναι σε λουρί. Δεν επιτρέπονται κατοικίδια σκυλιά εντός του κτιρίου, εκτός από τους σκύλους συνοδείας.

 

Το Μουσείο με την έναρξή του σχεδιάζει ποικίλες δραστηριότητες στους χώρους του, όπως:

• Ομαδικές ξεναγήσεις στην έκθεση και τον κήπο
• Εκπαιδευτικά προγράμματα για οικογένειες, παιδιά και σχολεία
• Πολιτιστικές εκδηλώσεις στον κήπο
• Επιστημονικά προγράμματα για την μελέτη του έργου του Ι. Καποδίστρια

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας στο Μουσείο θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας, www.capodistriasmuseum.gr