elenfrdeitru

logo corfuwall

Live Radios

Λογότυπο

Κερκυραϊκός Οδηγός Διασκέδασης, Events, Πολιτιστικά, Εκδηλώσεις, Θέατρο, Σινεμά, Φεστιβάλ, Συναυλίες, Φαγητό ...Κέρκυρα | CorfuWall.gr

Μπορείτε να κατεβάσετε το λογότυπο μας και να το προσθέσετε στις αφίσες σας πατώντας εδώ.

Σχετικά

To Corfu Wall, ο Κερκυραϊκός οδηγός διασκέδασης, παρουσιάζει με μοναδικό και καλαίσθητο τρόπο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και των events της Κέρκυρας.

Συνεχή ενημέρωση για όλα τα party με γνωστούς έλληνες και ξένους dj, mainstream μουσική, έντεχνες, ρεμπέτικες, λαϊκές και παραδοσιακές βραδιές ζωντανής μουσικής, πολιτιστικά δρώμενα, συναυλίες, θέατρο, χορό, και την εναλλακτική σκηνή της Κέρκυρας μέσα από τους πολυχώρους και τα φεστιβάλ.

Μείνετε μαζί μας, η ιστοσελίδα μας θα εμπλουτίζεται καθημερινά με μαγαζιά, events και επιλογές διασκέδασης.

Επισκέπτες

Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στη λειτουργικότητα της σελίδας η οποία επιτρέπει εύκολη και γρήγορη ενημέρωση για όλους με ένα κλικ για να μη χάνετε ποτέ πληροφορία.

Η περιήγηση απλή…Στην αρχική σελίδα παρουσιάζονται τα events της ημέρας που διανύουμε - για περισσότερες πληροφορίες, κλικάρετε πάνω στην κάθε αφίσα.

Περιηγηθείτε είτε μέσω του κεντρικού μενού επιλέγοντας τα αγαπημένα σας μαγαζιά ή μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με τις "Επιλογές Διασκέδασης" και το “Πρόγραμμα της Εβδομάδας” αριστερά της σελίδας.

Επαγγελματίες

Κάντε τους χρήστες μας… πελάτες σας

Το Corfu Wall αναγνωρίζοντας την ανάγκη για έναν ολοκληρωμένο Κερκυραϊκό οδηγό διασκέδασης προσφέρει έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο προβολής και παρουσίασης των εκδηλώσεων και των events της επιχείρησης σας.

Προσελκύστε εύκολα και άμεσα νέους επισκέπτες. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6932474808 ή μέσω του email μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο διαφήμισης της επιχείρησης σας.

Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε σχόλιο ή πληροφορία σχετικά με το Corfuwall.gr μή διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας.

Tηλέφωνο CorfuWall.gr: 6932474808

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η γνώμη σας είναι πολύτιμη!

 

summer school 2017

 

Συνέντευξη με την κ.Α.Πατέλη, Επ.Καθηγήτρια του Ιονίου Πανεπιστημίου σχετικά με το Θερινό Σχολείο Ψηφιακές Τεχνολογίες & Καινοτομία στην Τουριστική Επιχειρηματικότητα

 

Σ.Σ. : Ονομάζομαι Σπύρος Σκιαδόπουλος (www.analuseto.gr) , και βρίσκομαι με την κ. Αδαμαντία Πατέλη, Μόνιμη Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου Κέρκυρας προκειμένου να μιλήσουμε για το Θερινό Σχολείο «Ψηφιακές Τεχνολογίες και Καινοτομία στην Τουριστική Επιχειρηματικότητα» το οποίο θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα από τις 6 έως τις 12 Ιουλίου 2017, και θα συνδιοργανωθεί από το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κ.Καθηγήτρια, καλησπέρα σας, ευχαριστούμε που είστε μαζί μας.


Α.Π : Καλησπέρα σας, ευχαριστώ για την πρόσκληση.


Ερώτηση : Τι ακριβώς είναι το θερινό σχολείο ««Ψηφιακές Τεχνολογίες και Καινοτομία στην Τουριστική Επιχειρηματικότητα»;


Απάντηση: Το Θερινό Σχολείο ENNOTOURISM 2017 είναι μια προσπάθεια να επιμορφώσουμε στελέχη και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου αναφορικά με τη χρήση των Νέων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών για την ανάπτυξη της τουριστικής επιχειρηματικότητας. Η ιδέα προέκυψε ύστερα από σκέψεις που ήδη επεξεργαζόμασταν για κάποιο διάστημα και έπειτα από πολλαπλά αιτήματα της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας για εκπαίδευση αναφορικά με τη χρήση των ψηφιακών τεχνολογιών στον τομέα του τουρισμό. Η Κέρκυρα, ως εξέχων τουριστικός προορισμός, έρχεται αντιμέτωπη με τις αυξανόμενες προκλήσεις που τίθενται σε ευρωπαϊκό επίπεδο για ανάπτυξη νέων τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών από την μία, αλλά και για βελτίωση της απόδοσης των τουριστικών επιχειρήσεων από την άλλη, προκειμένου να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα και βιωσιμότητα αυτών σε περιόδους κρίσης. Αφουγκραζόμενοι, λοιπόν, τα αιτήματα της τοπικής κοινότητας αλλά και γενικότερα της Περιφέρειας των Ιονίων Νήσων, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο ανέλαβε την πρωτοβουλία για να παρέχει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με την μορφή Θερινού Σχολείου, το οποίο θα στοχεύει στην επιμόρφωση δύο βασικά ομάδων στόχου: α) απόφοιτους, στελέχη και επιχειρηματίες του τουρισμού για το πώς να χρησιμοποιούν τις ψηφιακές τεχνολογίες, και β) αποφοίτους σχολών πληροφορικής καθώς και άλλων θετικών σχολών για το πώς να εφαρμόζουν τις ψηφιακές τεχνολογίες που γνωρίζουν σε έναν δυναμικά εξελισσόμενο κλάδο, όπως είναι αυτός του τουρισμού.


Ερώτηση: Ποιοι φορείς διοργανώνουν και στηρίζουν αυτή την πρωτοβουλία;


Απάντηση: Οι βασικοί φορείς που διοργανώνουν το Θερινό Σχολείο είναι δύο, το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διαθέτουμε συμπληρωματικά τις γνώσεις μας και την εμπειρία μας γύρω από τα εξεταζόμενα ζητήματα, το μεν Τμήμα της Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου στο κομμάτι της ανάπτυξης και εφαρμογής των Ψηφιακών Τεχνολογιών, το δε Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΟΠΑ περισσότερο σε θέματα διοίκησης της τεχνολογίας αλλά και ανάπτυξης καινοτόμου επιχειρηματικότητας από τουριστικούς οργανισμούς. Περαιτέρω, υπάρχουν πολλοί φορείς που ενδιαφέρονται και στηρίζουν ενεργά αυτή την προωτοβουλία, όπως είναι το Επιμελητήριο Κέρκυρας, η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας μας, που είναι η skywalker.gr και το Star FM Κέρκυρας.


Ερώτηση: Ποια είναι τα φετινά βασικότερα θέματα συζήτησης και σε ποιους απευθύνεται;


Απάντηση: To Θερινό Σχολείο παρέχει εκπαίδευση μέσω τριών διαφορετικών προσεγγίσεων. Αρχικά, περιλαμβάνει θεωρητικές διαλέξεις από εξέχοντες ακαδημαϊκούς της Ελλάδας και του εξωτερικού. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για καινοτόμες επιχειρηματικές πρακτικές βασιζόμενες σε ψηφιακές τεχνολογίες από επαγγελματίες του τουρισμού. Και τέλος, το θερινό σχολείο περιλαμβάνει εργαστήρια εξοικείωσης των συμμετεχόντων με ψηφιακές τεχνολογίες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη καινοτόμων τουριστικών εγχειρημάτων, όπως είναι το μάρκετινγκ προορισμού μέσω εργαλείων κοινωνικής δικτύωσης, η χρήση εργαλείων εικονικών κόσμων τόσο για προβολή πριν την επίσκεψη όσο και για διεύρυνση της εμπειρίας κατά την επίσκεψη του τουρίστα, εφαρμογές σε κινητές συσκευές και εργαλεία ανάλυσης στοιχείων πελατών (analytics).


Ερώτηση: Πιστεύετε πως ένας τρόπος εξόδου από την κρίση αποτελεί η Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα;


Απάντηση: Το θετικό με την ψηφιακή επιχειρηματικότητα είναι πως είναι εύκολο, γρήγορο και οικονομικό να μπει κάποιος στον κόσμο της. Δεν χρειάζονται γραφεία, βαρύς εξοπλισμός και μεγάλα ρίσκα. Ειδικά εάν πρόκειται για υπηρεσία είναι πιο εύκολο να βρεις τον πρώτο σου πελάτη στον ψηφιακό παρά στον ψηφιακό κόσμο. Επιπλέον, οι ψηφιακές επιχειρήσεις δεν έχουν όρια. Μπορεί η επιχείρηση σου τον ένα χρόνο να απευθύνεται στην τοπική κοινότητα, και τον άλλο χρόνο να αποφασίσει να στραφεί σε ξένες αγορές, χωρίς να χρειάζεται να ενοικιάσει νέους χώρους και να αυξήσει σημαντικά τουλάχιστον το κεφάλαιό της. Με λίγα λόγια, είναι πιο εύκολο για μια ψηφιακή επιχείρηση σε σχέση με μια φυσική επιχείρηση να είναι εξ αρχής ή να γίνει σε κάποια μετέπειτα φάση του βίου της εξωστρεφής. Αυτό εάν συνδυαστεί με τον τουρισμό, που από τη φύση του είναι εξωστρεφής δραστηριότητα, είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικό.

 

Υπάρχει βέβαια και ένα σύνολο νέων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι ψηφιακές επιχειρήσεις, καθώς στόχος τους δεν είναι η απόκτηση αλλά πλέον η βέλτιστη εξυπηρέτηση και διατήρηση του πελάτη, που στην περίπτωση της τουριστικής επιχείρησης είναι ο τουρίστας. Ο τουρίστας δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως περισταστιακός πελάτης με τον οποίο η σχέση τελειώνει όταν ολοκληρώνεται η συναλλαγή (π.χ. αγορά τουριστικού πακέτου, κράτηση, κ.α.). Ο τουρίστας είναι μια δυναμική οντότητα, με τον οποίο η σχέση χτίζεται και διατηρείται πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την επίσκεψη. Έτσι για παράδειγμα, ο τουρίστας θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα της προ-επιλογής (π.χ. ψηφιακή κράτηση), της ευελιξίας (π.χ. προσθήκη νέων στοιχείων στο επιλεγμένο πακέτο), της εξατομίκευσης (π.χ. προσαρμοσμένα στο προφίλ του τουριστικά πακέτα), αλλά και της ενεργούς συμμετοχής στην τουριστική εμπειρία που του προσφέρεται (π.χ. μέσα από κοινωνικά μέσα δικτύωσης και εικονικούς κόσμους). Προκειμένου να μπορεί ένας τουριστικός οργανισμός να προσφέρει αυτές τις δυνατότητες, θα πρέπει να στηριχθεί στις νέες ψηφιακές τεχνολογίες και τις εφαρμογές τους. Στην εποχή μου ζούμε, όλοι οι «ζωντανοί» οργανισμοί καλούνται να έχουν μια ψηφιακή εικόνα, η οποία να είναι ευθυγραμμισμένη με την φυσική τους εικόνα. Συνεπώς, όλες οι τουριστικές επιχειρήσεις οφείλουν να αναπτύσσουν, να συντηρούν και να εξελίσσουν την ψηφιακή τους εικόνα, με τον ίδιο ή κι ακόμα πιο ενισχυμένο ρυθμό με τον οποίο φροντίζουν, συντηρούν και αναβαθμίζουν τις κτιριακές τους υποδομές.


Ερώτηση: Να σημειώσουμε πως υπάρχει ακόμα προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής μέχρι τις 19/6. Πως γίνεται η επιλογή των συμμετεχόντων;


Απάντηση: Τα κριτήρια επιλογής των συμμετεχόντων προκύπτουν από τον προσδιορισμό των ομάδων στόχου που αναφέρθηκαν παραπάνω. Τα άτομα που θέλουμε να προσελκύσουμε είναι κυρίως στελέχη και επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου, αλλά και απόφοιτοι θετικών σχολών που έχουν γνώση από ψηφιακές τεχνολογίες και επιθυμούν να βρουν ένα νέο και οικονομικά ελπιδοφόρο πεδίο εφαρμογής των γνώσεων τους. Έτσι, πιστεύουμε πως θα επιτύχουμε να φέρουμε σε επαφή δύο συμπληρωματικές ομάδες ατόμων. Επιπλέον, απόφοιτοι τουριστικών αλλά και ανθρωπιστικών σχολών μπορούν να βρουν ενδιαφέρον να ωφεληθούν πολλαπλώς, αποκτώντας γνώση σε ένα νέο και πολλά υποσχόμενο πεδίο έρευνας και επιχειρηματικής ανάπτυξης. Να επισημάνουμε επιπλέον πως για να έρθει κάποιος στο Θερινό Σχολείο δεν χρειάζεται να έχει γνώσεις πληροφορικής. Αυτές τις παρέχουμε εμείς μέσα από τις διαλέξεις και κυρίως μέσα από τα εργαστήρια που προσφέρουμε, όπου έρχονται σε επαφή με ένα σύνολο χρήσιμων τεχνολογικών εργαλείων.


Σ.Σ. : Ευχαριστούμε πολύ και πάλι για το χρόνο σας.


Α.Π. : Σας ευχαριστώ και εγώ.

Κερκυραικα Νεα

Γνωρίστε την Κέρκυρα μας μέσα απο όλα τα νέα του CorfuWall.gr

Θερινό ωράριο Λειτουργίας εμπορικών καταστη

Δείτε το αναλυτικό ωράριο εμπορικών καταστημάτων Κέρκυρας ...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την περίοδο του Πάσ

Η διαχείριση της κυκλοφορίας οχημάτων τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατ...

Πετεγολέτσα Κουτσομπολιά, Πειράγματα στην Κ

Τα πετεγολέτσα είναι στοιχείο του Κερκυραϊκού Καρναβαλιού, είναι θεατρικό είδος που...

Καθαρή Δευτέρα με εκδηλώσεις και σαρακοστια

Οι ξέφρενοι εορτασμοί του Τριωδίου ολοκληρώνονται την Καθαρή Δευτέρα ... ...

Νέα Κυκλοφορία Βιβλίου: 'Φάρος Ζωής'

To Βιβλίο 'Φάρος Ζωής',  η ιστορία του Πανούλη από τον συγγραφέα&nbs...

Νέα Βάφλα με Παραδοσιακό Παγωτό Κοντογιάννη

Όταν γευτείς αυτό το παγωτό «επιστέφουν» οι μνήμες από την πρώτη φορά που το δοκίμα...

Αλιευτικός Τουρισμός απο το Fishing Trips i

Στο άμεσο μέλλον στις τεχνητές λίμνες του Corfu Golf Club θα πραγματοποιούνται αποκ...

Δύο Ελληνίδες δημιούργησαν την πλατφόρμα Al

Δυο νέες, δημιουργικές γυναίκες, η Λαρίσα Βέργου και η Ναυσικά Μουζακίτη μάς ταξιδε...

Συνέντευξη με την κ.Α.Πατέλη, Επ.Καθηγήτρια

Τι ακριβώς είναι το θερινό σχολείο ««Ψηφιακές Τεχνολογίες και Καινοτομία στην Τουρι...

H trivago προτείνει τα καλύτερα φεστιβάλ το

H trivago ξεχώρησε 15 αγαπημένα / ανερχόμενα καλοκαιρινά φεστιβάλ στην Ελλάδα που λ...

Δείτε Video απο την μουσική εκδήλωση "αξίζε

Η μουσική εκδήλωση "αξίζει να τραγουδάς" του 5ου Γυμνασίου Κέρκυρας πραγματοποιήθηκ...

Η ΕΡΤ Κέρκυρας εγκαινιάζει τις μεταδόσεις τ

Ο Σταθμός Κέρκυρας της ΕΡΤ, «εγκαινιάζει» για τους περιφερειακούς σταθμούς τη δυνατ...

Οι Γιάννης και Γιώργος Σκολαρίκης στο κρατι

Οι Κερκυραίοι καλλιτέχνες Γιάννης και Γιώργος Σκολαρίκης για μια ακόμη φορά μας κάν...

Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών 20/05 με 1

Πρόγραμμα Καλλιτεχνικών Δράσεων στην ΚΕΡΚΥΡΑ, Πρόγραμμα Εκθέσεων και Ομιλιών ΑΝΑΔΡΟ...

Πρόγραμμα 11ου Φεστιβάλ 2017, 20 Μαΐου - 11

Πρόγραμμα Καλλιτεχνικών Δράσεων στην ΚΕΡΚΥΡΑ, Πρόγραμμα Εκθέσεων και Ομιλιών ΑΝΑΔΡΟ...

Οι Durrells ξεκινούν γυρίσματα και πάλι και

Τα casting θα πραγματοποιηθούν για δύο μέρες στο Divani Corfu Palace στο Κανονι ......

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΡΟΜΗ με πλοίο στην Κασσιώπη και τ

To Wikimedia Community User Group Greece ανακοινώνει την έναρξη του ...

Φωτογραφικός διαγωνισμός - Wiki Loves Earth

To Wikimedia Community User Group Greece ανακοινώνει την έναρξη του ...

Οδηγίες για το σούβλισμα του αρνιού το Πάσχ

Πώς κάνουμε συντήρηση και προστασία του αρνιού? Πως σουβλίζουμε και ψήνουμε σωστά? ...

Ο Κερκυραίος Βασίλης Κορωνάκης νικητής της

Στην κατηγορία που κάνει ντεμπούτο φέτος στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, και αναμένεται να...

Δείτε το νέο Video Clip των Gandi που γυρίσ

Το νέο album περιλαμβάνει oκτώ pop τραγούδια, με έντονη indie folk αισθητική, όπου ...

To Κερκυραϊκό Πάσχα ζωντανά σε όλο τον κόσμ

Το Πάσχα της Κέρκυρας θα μεταδοθεί σε όλον τον κόσμο μέσω της συνεργασίας του Start...

Τελετή αναγόρευσης σε Επίτιμo Διδάκτορα του

Μια ιδιαίτερα τιμητική εκδήλωση για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο θα γίνει η αναγόρευση του...

Be alert, Be there! Animation και αναπηρία

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα του Be there! Corfu Animation Festival, 29/3-2/4 ...

VIDEO - Στο Γεύσεις και Οίνος αυτή την Κυρι

Τι είναι το μπλε κρασί; Οι Σπύρος και Χρήστος Τασούλας απο την κάβα Διαπόν απαντούν...

Στις 22 Μαρτίου το εξαιρετικό σεμινάριο με

Ο κύκλος σεμιναρίων σχεδιάστηκε με αγάπη, πίστη και τεκμηριωμένη γνώση ότι όλοι/όλε...

2η θέση στον κόσμο στο άλμα εις ύψος η Κερκ

Πολύ μεγάλο ατομικό ρεκόρ στο άλμα εις ύψος σημείωσε στο βαλκανικό πρωτάθλημα κλεισ...

1ος Μαθητικός Διαγωνισμός Καινοτομίας και Δ

Στόχος του διαγωνισμού́ είναι η ανάδειξη της νεανικής καινοτομικής και δημιουργικής...

Εορταστικό ωράριο εμπορικών καταστημάτων Κέ

Δείτε το αναλυτικό ωράριο εμπορικών καταστημάτων Κέρκυρας ...

Πέφτει τo πρώτο χιόνι και στην Κέρκυρα [VID

Χιονόπτωση σημειώνεται αυτή την ώρα, με τις πρώτες νιφάδες χιονιού να πέφτουν στο Π...

Το πρώτο παγωτό Delivery ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ στην

Όταν γευτείς αυτό το παγωτό «επιστέφουν» οι μνήμες από την πρώτη φορά που το δοκίμα...

[VIDEO] - Στην πρώτη θέση του WORLD ORCHEST

Παρακολουθήστε το Video με την υποδοχή της Αποστολής της Φ.Ε."ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ" ,που υπό τ...

Casting για τις ανάγκες του δεύτερου κύκλου

Τα casting θα πραγματοποιηθούν για δύο μέρες στο Divani Corfu Palace στο Κανονι ......

Ο Αλέξης Γεωργούλης μιλά για τους DURRELLS

Ο Αλέξης Γεωργούλης έχει εντυπωσιαστεί από την υψηλή αισθητική της φωτογραφίας της ...

Δείτε το τρέιλερ της σειράς Durrells που κά

Αυτό το καλοκαίρι η Κέρκυρα έχει την τιμητική της ... ...

Φωτογραφικός διαγωνισμός - Wiki Loves Earth

Το Wikimedia Community User Group Greece διοργανώνει φωτογραφικό διαγωνισ...

Εναλλακτικό Πολιτιστικό Εργαστήρι - Πρόγραμ

Tο φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα ξένων γλωσσών, Γιόγκα, Εναλλακτικές Θεραπ...

Δείτε το τρέιλερ απο το νέο video clip της

Το νέο single της Δέσποινας Βανδή “Για Κακή Μου Τύχη” γυρίστηκε στην Κέρκυρα στο χω...

Συνέντευξη με τον Κερκυραίο πρωταθλητή Βασί

Kατάκτηση Πρωταθλήματος, μετάβαση από το motocross, και ανταγωνισμός ...

Δείτε τα 3 νέα Διαφημιστικα Σποτ για την Κέ

Δείτε τα 3 νέα Διαφημιστικά Σποτ της DiscoverGreece.com για την Κέρκυρα που που κάν...

Σπύρος Σκιαδόπουλος: Ο Κερκυραίος πίσω από

Μίλησαμε με τον ιδιοκτήτη της νομικής ιστοσελίδας analuseto.gr Σπύρο Σκιαδόπου...

Δείτε LIVE την σειρά "THE DURRELLS" κάθε Κυ

LIVE προβολή της Βρετανικής σειράς "The Durrells" κάθε Κυριακή στις ... ...

3 εκπληκτικά βιντεο για την Κέρκυρα σάρωσαν

Δείτε 3 πανέμορφα Video με μαγευτικά πλάνα που αναδεικνύουν τις ομορφιές της Κ...

La manera mexicana, Νέα διαφημιστική ταινία

Δείτε την νέα διαφημιστική ταινία για την La Tabernita Mexicana ...

Φωτογραφικό Υλικό απο το 2ο Mamathon την Κυ

Περπατάμε για να τιμήσουμε τις Μανούλες όλου του Κόσμου, μητέρες που δίνουν την προ...

Δείτε το τρέιλερ αφιέρωμα του MEGA στις Φιλ

Ο φακός toy MEGA καταγράφει τις προετοιμασίες των τριών Φιλαρμονικών για τις ημέρες...

Ο "ΤΟΙΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ" στην Κέρκυρα!!!

Πολίτες μεμονωμένοι απ΄όλη τη χώρα που έχουν περίσσεια φαγητού και θέλουν να το δώσ...

WALK FOR FREEDOM, εμπορία ανθρώπων, ημέρα ε

ΔΕΙΤΕ το συγκλονιστικό Video που γυρίστηκε στη Κέρκυρα για την ημέρα ενημ...

«Θεατής»: Μια ταινία μικρού μήκους χρηματοδ

Ο Θοδωρής Βουρνάς, σκηνοθέτης του κινηματογράφου και του θεάτρου, ξεκινά καμπάνια σ...

Μαγική βραδια με σπουδαίους Ελληνες του πνε

Μια σπουδαία βραδιά στις 2 Απριλίου στο The Venetian Well ... παρευρέθηκαν όλο...

Δείτε το trailer της σειράς The Durrells πο

Κυκλοφόρησε: Το ΝΕΟ τρέιλερ της πολυαναμενόμενης σειράς THE DURRELLS ...

Ακούστε "Τα ευαίσθητα" το νέο τραγούδι της

Ακούστε το νέο τραγούδι "Τα ευαίσθητα" της Κερκυραίας τραγουδοποιού Μαρίας Βούλγαρη...

1η Διημερίδα με θέμα «Θηλασμός και Μητρότητ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι εργασίες της 1ης Διημερίδας για τον μητρικό θηλασμ...

H Νατάσα Θεοδωρίδου με την Φιλαρμονική Γαστ

Η Ιόνιος Πολιτιστική Ομοσπονδία Αμερικής με αφορμή την συναυλία της Νατάσας Θεοδωρί...

Φωτογραφικό Υλικό απο το «19ο Φεστιβάλ Φολκ

Με επιτυχία έκλεισε το «Φεστιβάλ αλληλεγγύης» το «19ο Φεστιβάλ Φολκλορικών Συγκροτη...

Φωτογραφικό Υλικό απο την μουσική παράσταση

Φωτογραφικό Υλικό απο την μουσική παράσταση «Nobile Teatro di San Giacomo» στην Κέρ...

Φωτογραφικό Υλικό απο το έργο: «Η χειρότερη

Φωτογραφικό Υλικό απο το έργο: «Η χειρότερη μέρα της ζωής μου». ...

Προγράμματα 'Άθληση για όλους" του Δήμου Κέ

Ο Δήμος Κέρκυρας ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας των προγραμμάτων «Άθληση για Όλ...

Oμάδα Χειροτεχνών και Καλλιτεχνών Animarte

Σας ενδιαφέρουν οι τέχνες σε όλες τους τις μορφές; Είστε δημιουργικοί με οποιοδήποτ...

7ο σχολείο Βασικών Γνώσεων για νέους Εθελον

Το 7ο σχολείο Βασικών Γνώσεων για νέους Εθελοντές Διασώστες της Ελληνικής Ομάδ...

19o Φεστιβάλ Φολκλορικών συγκροτημάτων Κέρκ

H εκδήλωση τιμά την εθνική επέτειο και συμβάλλει στον εορτασμό της μέσα από το χορό...

Γνωρίστε το Μουσείο Καποδίστρια την Κυριακή

Tρεις μήνες πριν ανοίξει και πάλι τις πόρτες του, προσφέρουμε στο κοινό της Κέρκυρα...

Στο ρυθμό του Καρναβαλιού και η Κέρκυρα!

Η αποκριάτικη περίοδος μας φέρνει πλήθος εκδηλώσεων! ...

Tελικοί αγώνες του πρωταθλήματος χαντμπολ Λ

Μια όμορφη μέρα για το σχολικό αθλητισμό ήταν η Τετάρτη 3 Φλεβάρη στην Κέρκυρα. Ημέ...

Πλημμύρισε από παιδικά χαμόγελα το Χριστουγ

Ενα τριήμερο που τα είχε όλα... παδικά χαμόγελα, δραστηριότητες, συναυλίες, θεατρικ...

Πρεμιέρα του 5ου Be there! στην κορυφή του

Στην πρεμιέρα της ταινίας θα παρευρίσκεται ο παραγωγός της ταινίας Ron Dyens. ...

1+6 Κερκυραίοι Υδατογράφοι, Ημερολόγιο 2016

Η κυρίαρχη θεματογραφία του ημερολογίου είναι η κερκυραϊκή τοπιογραφία, δουλεμένη μ...

Περίπτερο ενημέρωσης με διανομή ενημερωτικο

Η ΔΗΜΟΠ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS... ...

Πάνω απο 2000 άτομα συγκεντρώθηκαν στην Δια

Μια τεράστια ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας σχημάτισαν σή...

Corfu beer: Στις τρεις καλύτερες του κόσμου

Σύμφωνα με το φετινό μεγαλύτερο διεθνές φεστιβάλ μπίρας στη Βρετανία μία ελληνική μ...

Βραδιά επτανησιακού πολιτισμού, Βραγκανιώτι

Δείτε φωτογραφικό υλικό...Μια όμορφη και συνάμα οργανωμένη βραδιά εξελίχθηκε στο χω...

Έναρξη εγγραφών στα Θεατρικά Εργαστήρια του

Έναρξη εγγραφών στα Θεατρικά Εργαστήρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας για την περίοδο 2015...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ METROPOLITAN OPERA 2015-2016

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Metropolitan Opera 2015-2016. Δέκα ζωντανές μεταδό...

Μεγάλη συμμετοχή στον 3ο ΚΟΡΙΣΣΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜ

Δείτε φωτογραφικό υλικό, νικητές, αποτελέσματα. 96  αθλητές σε όλες τις κατηγο...